Σεισμοσ Νηπιαγωγειο : Πυθαγόρειο Νηπιαγωγείο: ΣΥΝΘΕΤΩ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ - ΣΕΙΣΜΟΣ / Μεγάλος σεισμός 5, 1 ρίχτερ χτύπησε το μεσημέρι της παρασκευής την αττική.

Σεισμοσ Νηπιαγωγειο : Πυθαγόρειο Νηπιαγωγείο: ΣΥΝΘΕΤΩ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ - ΣΕΙΣΜΟΣ / Μεγάλος σεισμός 5, 1 ρίχτερ χτύπησε το μεσημέρι της παρασκευής την αττική.. Μεγάλος σεισμός 5, 1 ρίχτερ χτύπησε το μεσημέρι της παρασκευής την αττική. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως το επίκεντρο του σεισμού ήταν 4 χιλιόμετρα βόρεια της μαγούλα. Τις προηγούμενες μέρες τα παιδιά ενημερώθηκαν για το τι κάνουμε σε περίπτωση σεισμού και έτσι. Παρουσίαση μιας σειράς διαφανειών σε μορφή βίντεο σχετικά με τα όσα πρέπει να γνωρίζουμε σε περίπτωση σεισμού. Posts about σεισμοσ written by anna.

Τραγουδήσαμε και χορέψαμε το πολύ ωραίο ρυθμικό τραγούδι. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το θέατρο τεχνόπολις ήταν στις προτεραιότητες του προγραμματισμού μας! Μια πολύ καλή ευκαιρία να μιλήσουμε για το σεισμό και να κάνουμε ασκήσεις. Πριν από λίγο πραγματοποιήθηκε στο νηπιαγωγείο μας άσκηση σεισμικού κινδύνου. Το βαρθολομιό είναι κωμόπολη της ηλείας στην περιφερειακή ενότητα ηλείας σε υψόμετρο 20 μέτρα.

ΠΡΩΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ: Ο Σεισμός 1
ΠΡΩΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ: Ο Σεισμός 1 from 4.bp.blogspot.com
Την καθιερωμένη άσκηση σεισμού πραγματοποιήσαμε σήμερα στο νηπιαγωγείο μας! Μας είπε την ιστορία κάποιων παιδιών που πριν μερικά χρόνια διεκδικούσαν: Την δευτέρα 12 φεβρουαρίου ένας εκπρόσωπος του σχολείου μας παρακολούθησε το σεμινάριο του οασπ για την αντιμετώπιση των σεισμών. Posts about σεισμοσ written by anna. Μεγάλος σεισμός 5, 1 ρίχτερ χτύπησε το μεσημέρι της παρασκευής την αττική. Τα παιδιά εφαρμόζουν με ψυχραιμία αυτά που έμαθαν. Συνεχίζοντας για το σεισμό στο σχολείο έδειξα στα παιδιά δύο καταπληκτικά βίντεο σχετικά με το σεισμό και το τσουνάμι. Μη χάσετε το θεμα που κυκλοφορεί.

Αν και στα αγγλικά (τους εξηγούσα εγώ) τους άρεσαν πάρα πολύ.

«είμαι παιδί μικρό, δε φοβάμαι το σεισμό». Μας είπε την ιστορία κάποιων παιδιών που πριν μερικά χρόνια διεκδικούσαν: Posts about σεισμοσ written by anna. Τι κανουμε;» 13 οκτωβρίου είναι η διεθνής ημέρα μείωσης των επιπτώσεων των φυσικών καταστροφών. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως το επίκεντρο του σεισμού ήταν 4 χιλιόμετρα βόρεια της μαγούλα. Αφού μιλήσαμε για τον σεισμό , παίξαμε τα παιχνίδια στο cd του ο.α.σ.π. Σεισμοσ όλοι κάτω από τα τραπεζάκια! Το βαρθολομιό βρίσκεται στα βορειοδυτικά της πελοποννήσου, κοντά στον χελωνίτη κόλπο, στο κέντρο ενός εύφορου κάμπου και δίπλα στον πηνειό ποταμό. Νότια προάστια, αργυρούπολη παιδικοσ βρεφικοσ σταθμοσ νηπιαγωγειο ελληνικο αργυρουπολη γλυφαδα. Έφτιαξα ένα τεστ και σας δίνω διάφορους τρόπους που θα το. Επί πρόσθετα μιλώντας για τους σεισμούς στο νηπιαγωγείο έχουμε μία θαυμάσια. Τραγουδήσαμε και χορέψαμε το πολύ ωραίο ρυθμικό τραγούδι. Παρουσίαση μιας σειράς διαφανειών σε μορφή βίντεο σχετικά με τα όσα πρέπει να γνωρίζουμε σε περίπτωση σεισμού.

Γι αυτό το λόγο είναι καλό να είμαστε προετοιμασμένοι. .'θα φερει τρομο και καταστροφη η πτωση του ερντογάν.!!ειναι το σημαδι.που το περιμεναμε.ολοι οι ορθοδοξοι χριστιανοι.εφτασε.και.ο σεισμοσ ακολουθει. Αυτή την εβδομάδα είχαμε μία επίσκεψη στο νηπιαγωγείο μας. Download ο σεισμοσ στο νηπιαγωγειο φυλλα εργασιασ gif. Ποτέ δεν γνωρίζουμε πότε και πού ένας σεισμός θα χτυπήσει!

64o ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: ΣΕΙΣΜΟΣ!!!
64o ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: ΣΕΙΣΜΟΣ!!! from 3.bp.blogspot.com
Σεισμός την εβδομάδα που μας πέρασε και με αφορμή το μεγάλο σεισμό στην ιαπωνία και το καταστροφικό τσουνάμι που ακολούθησε μιλήσαμε με τα παιδιά για το σεισμό. Παρουσίαση μιας σειράς διαφανειών σε μορφή βίντεο σχετικά με τα όσα πρέπει να γνωρίζουμε σε περίπτωση σεισμού. Το βαρθολομιό βρίσκεται στα βορειοδυτικά της πελοποννήσου, κοντά στον χελωνίτη κόλπο, στο κέντρο ενός εύφορου κάμπου και δίπλα στον πηνειό ποταμό. Το βαρθολομιό είναι κωμόπολη της ηλείας στην περιφερειακή ενότητα ηλείας σε υψόμετρο 20 μέτρα. Το blog του παρατηρητηρίου σεισμών ανανεώθηκε και καθημερινά οι αναγνώστες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας zougla.gr μπορούν άμεσα να ενημερώνονται. ( άρεσε στα παιδιά μας). Συνεχίζοντας για το σεισμό στο σχολείο έδειξα στα παιδιά δύο καταπληκτικά βίντεο σχετικά με το σεισμό και το τσουνάμι. Το 1ο νηπιαγωγείο μελισσίων υλοποιεί πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με τίτλο:

.'θα φερει τρομο και καταστροφη η πτωση του ερντογάν.!!ειναι το σημαδι.που το περιμεναμε.ολοι οι ορθοδοξοι χριστιανοι.εφτασε.και.ο σεισμοσ ακολουθει.

Το 1ο νηπιαγωγείο μελισσίων υλοποιεί πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με τίτλο: Μια πολύ καλή ευκαιρία να μιλήσουμε για το σεισμό και να κάνουμε ασκήσεις. Την καθιερωμένη άσκηση σεισμού πραγματοποιήσαμε σήμερα στο νηπιαγωγείο μας! Αυτές τις μέρες θα ασχοληθούμε με τον εγκέλαδο και την αντισεισμική προστασία. Επί πρόσθετα μιλώντας για τους σεισμούς στο νηπιαγωγείο έχουμε μία θαυμάσια. Συνεχίζοντας για το σεισμό στο σχολείο έδειξα στα παιδιά δύο καταπληκτικά βίντεο σχετικά με το σεισμό και το τσουνάμι. Posts about σεισμοσ written by anna. Τα παιδιά εφαρμόζουν με ψυχραιμία αυτά που έμαθαν. Παρουσίαση μιας σειράς διαφανειών σε μορφή βίντεο σχετικά με τα όσα πρέπει να γνωρίζουμε σε περίπτωση σεισμού. Το βαρθολομιό είναι κωμόπολη της ηλείας στην περιφερειακή ενότητα ηλείας σε υψόμετρο 20 μέτρα. Download ο σεισμοσ στο νηπιαγωγειο φυλλα εργασιασ gif. Γι αυτό το λόγο είναι καλό να είμαστε προετοιμασμένοι. Μάλιστα όταν η θεματική είναι τόσο σημαντική.

Επί πρόσθετα μιλώντας για τους σεισμούς στο νηπιαγωγείο έχουμε μία θαυμάσια. Αυτή την εβδομάδα είχαμε μία επίσκεψη στο νηπιαγωγείο μας. Η παγκόσμια ημέρα των ηλικιωμένων τιμήθηκε και φέτος στο νηπιαγωγείο μας.αφού μιλήσαμε για τον παππού και τη γιαγιά. Μια πολύ καλή ευκαιρία να μιλήσουμε για το σεισμό και να κάνουμε ασκήσεις. Μάλιστα όταν η θεματική είναι τόσο σημαντική.

Σεισμοσ Στο Νηπιαγωγειο - 64o ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ...
Σεισμοσ Στο Νηπιαγωγειο - 64o ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ... from i.pinimg.com
Ειδικά για τους μαθητές από το νηπιαγωγείο έως και την γ' δημοτικού ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην εκπαίδευση και εξοικείωση με την ενδεδειγμένη χρήση της μάσκας. Μας είπε την ιστορία κάποιων παιδιών που πριν μερικά χρόνια διεκδικούσαν: Το βαρθολομιό βρίσκεται στα βορειοδυτικά της πελοποννήσου, κοντά στον χελωνίτη κόλπο, στο κέντρο ενός εύφορου κάμπου και δίπλα στον πηνειό ποταμό. Την καθιερωμένη άσκηση σεισμού πραγματοποιήσαμε σήμερα στο νηπιαγωγείο μας! Γι αυτό το λόγο είναι καλό να είμαστε προετοιμασμένοι. Διαθεματικο ενιαιο πλαισιο προγραμματων σπουδων (δ.ε.π.π.σ.) και αναλυτικα προγραμματα σπουδων (α.π.σ.) υποχρεωτικησ εκπαιδευσησ. Πριν από λίγο πραγματοποιήθηκε στο νηπιαγωγείο μας άσκηση σεισμικού κινδύνου. Η παγκόσμια ημέρα των ηλικιωμένων τιμήθηκε και φέτος στο νηπιαγωγείο μας.αφού μιλήσαμε για τον παππού και τη γιαγιά.

Αν και στα αγγλικά (τους εξηγούσα εγώ) τους άρεσαν πάρα πολύ.

Ειδικά για τους μαθητές από το νηπιαγωγείο έως και την γ' δημοτικού ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην εκπαίδευση και εξοικείωση με την ενδεδειγμένη χρήση της μάσκας. «είμαι παιδί μικρό, δε φοβάμαι το σεισμό». Τα παιδιά εφαρμόζουν με ψυχραιμία αυτά που έμαθαν. Download ο σεισμοσ στο νηπιαγωγειο φυλλα εργασιασ gif. ( άρεσε στα παιδιά μας). Μη χάσετε το θεμα που κυκλοφορεί. Διαθεματικο ενιαιο πλαισιο προγραμματων σπουδων (δ.ε.π.π.σ.) και αναλυτικα προγραμματα σπουδων (α.π.σ.) υποχρεωτικησ εκπαιδευσησ. Γι αυτό το λόγο είναι καλό να είμαστε προετοιμασμένοι. Στις 11 ακριβώς χτύπησε το κουδούνι προειδοποίησης για σεισμική δραστηριότητα και φωνάξαμε δυνατά σεισμός. Την καθιερωμένη άσκηση σεισμού πραγματοποιήσαμε σήμερα στο νηπιαγωγείο μας! Το βαρθολομιό βρίσκεται στα βορειοδυτικά της πελοποννήσου, κοντά στον χελωνίτη κόλπο, στο κέντρο ενός εύφορου κάμπου και δίπλα στον πηνειό ποταμό. Σεισμοσ όλοι κάτω από τα τραπεζάκια! Ποτέ δεν γνωρίζουμε πότε και πού ένας σεισμός θα χτυπήσει!

Posts about σεισμοσ written by anna σεισμοσ. Μη χάσετε το θεμα που κυκλοφορεί.
Post a Comment (0)
Previous Post Next Post